Websites

De motor van jouw marketing

Een website is jouw online visitekaartje. Het is vaak het eerste contact dat je legt met jouw klanten. Een goede eerste indruk is dus van cruciaal belang. Maar hoe maak je nou zo’n good first impression? Another Concept weet raad!

Laten we starten!

Hoe jouw website tot leven komt

Natuurlijk denken we mee over het plaatsen van effectieve call-to-actions, technische optimalisatie, seo-geoptimaliseerde teksten en andere website “foefjes”. Dat is de basis van iedere goed functionerende website. Maar waar het echt om draait bij het realiseren van een succesvolle website is het meenemen van jouw klanten in jouw verhaal, ofwel beleving prikkelen. Jouw klanten moeten het gevoel hebben dat ze jou en jouw bedrijf of merk kennen en dat ze als het ware echt in jouw winkel staan. Zo creeër je online al een band met jouw klanten, die daarna alleen maar sterker kan worden.

Zo pakken wij jouw project op!

Van persoonlijkheid naar pixel

Een goede website begint met een goed verhaal. Daarom nemen wij de tijd om ons echt te verdiepen in jouw verhaal. Wat wil je uitstralen als persoon, maar vooral als ondernemer, wat is je drijfveer en wat zijn je USP’s die jouw klanten niet mogen missen? Zo komt jouw website steeds meer tot leven en is jouw verhaal uiteindelijk zichtbaar in iedere pixel op de website, van kleur en vorm tot aan beeld en tekst.

Ben je benieuwd hoe wij jouw klanten zouden triggeren met jouw verhaal? Plan een vrijblijvende brainstormsessie met ons in!

Nu inplannen!