Webdesign

Een website is jouw online visitekaartje en kan op verschillende manieren worden ingezet. Het doel en de inhoud van jouw website zijn dan ook volledig afhankelijk van jouw bedrijf. Wij denken graag mee hoe wij de website passend maken in jouw bedrijf.

Haarscherp ontwerp

Een website begint bij een goed ontwerp. Niet alleen moet de website technisch goed in elkaar steken, ook moet de website aantrekkelijk zijn voor jouw klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan jouw verhaal. Wat zijn jouw USP’s die jouw klanten echt moeten weten? En welke acties moeten deze klanten ondernemen op jouw website? Met al deze informatie laten wij jouw website als het ware tot leven komen. Klanten die jouw website bezoeken hebben het gevoel dat zij daadwerkelijk aanwezig zijn in jouw winkel. Op die manier wordt de online (koop)ervaring naar een hoger niveau getild, en wordt de afstand tussen jouw bedrijf en de website geminimaliseerd. Pas als het ontwerp zowel op functioneel als visueel gebied voldoet aan jouw wensen en doelstellingen, wordt de website gerealiseerd en online gezet.

Responsive websites: altijd en overal online

De online beleving van jouw klanten gaat verder dan alleen het computerscherm. Het is waarschijnlijk dat klanten jouw website via een ander technisch apparaat, zoals een tablet of smartphone bezoeken. Bij de realisatie van jouw website houden wij daarom rekening met verschillende ontwerpen en uitvoeringen, afgestemd op ieder apparaat. Met zo een responsive website ben je ervan verzekerd dat de informatie op jouw website ten allen tijden op de beste manier wordt getoond.

Google is your best friend

Wanneer jijzelf en jouw klanten tevreden zijn met de website wordt het tijd om de mening van Google erbij te betrekken. Google indexeert iedere online website en bepaalt aan de hand van enkele punten of jouw website hoog of laag scoort. Een hoog scorende website is beter zichtbaar voor jouw klanten, en levert jouw bedrijf dus ook het meeste op. Om dit te realiseren zetten wij jouw website zodanig in elkaar, dat Google jouw website gegarandeerd hoog scoort. Daarbij zetten wij zowel technische als tekstuele middelen in. Lees hier meer over de werking van SEO.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Another Concept jou kan bieden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een afspraak!

Neem contact op!

WebLite

WebLite is het instapmodel voor een website. Een WebLite website is op maat gemaakt en vormgegeven en er wordt nagedacht over de juiste inrichting van de website voor jouw bedrijf. Tevens is een WebLite website responsive en zodanig technisch geoptimaliseerd dat deze goed scoort op Google.

WebCompleet

WebCompleet is de meest volledige oplossing op het gebied van websites. Het is een combinatie van WebLite en SEO Boost. Dit houdt in dat de website wordt voorzien van een op maat gemaakt ontwerp en op maat gemaakte teksten die goed scoren op Google. Tevens is de website responsive en zodanig technisch geoptimaliseerd dat deze goed scoort op Google.

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

Postadres

Dorpsstraat 50a2
6661EM, Elst