Social Media

Binnen de attract fase van de Inbound Marketing methode mag social media absoluut niet ontbreken. Want waar kun je jezelf nou beter laten zien en meer mensen bereiken dan op Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn of Youtube!

Strategie

Een succesvolle Instagram, Facebook of andere social media pagina begint bij een goed uitgedachte strategie. We kijken samen naar jouw doelgroep en de juiste content die daarbij past. Deze strategie werken we uit in een content compass, zodat we precies voor ogen hebben wat er de aankomende tijd gaat gebeuren op jouw kanalen. Zo zien jouw bezoekers een samenhangend verhaal en leren ze jouw bedrijf steeds beter kennen.

Creatie

Als de strategie staat is het tijd om deze om te zetten in content. Ons team van marketing experts, grafisch ontwerpers, foto- en videograven gaat aan de slag met het creëren van de gaafste content. En dan zit er niets anders op dan jouw content los te laten op je publiek. Daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken, want jouw idee is nu uitgegroeid tot een volwaardige campagne!

Social media in het grote plaatje

Social media werkt, net als alle andere marketing activiteiten, het beste wanneer je het inzet binnen het grotere plaatje. Wanneer je dit doet zul je zien dat je hier al jouw marketing efforts elkaar versterken en jouw bedrijf zo helpen te groeien. Dit noemen we de Inbound Marketing methode.