Lesro webdesign by Another Concept

Lesro BV

Maike Lorenz

Blog door Maike Lorenz

Websites en online marketing zijn mijn ding

Lesro BV is een salarisadministratie kantoor in Elst. De vorige website van Lesro bevatte veel informatie, die echter nog niet overzichtelijk werd gepresenteerd. Bovendien weerspiegelde deze website de persoonlijkheid van Lesro BV niet voldoende. Aan ons de taak om hier verbetering in te brengen!

Website 2.0

De bestaande informatie op de oude website is op een andere wijze verpakt, zodat dit bezoekers meer aanspreekt. De website is verhalend opgebouwd. Bezoekers worden vanaf het begin door de website begeleid en komen zo steeds meer over Lesro BV en zijn diensten te weten. De tekst is gepresenteerd in diverse vlakken. Dit leest prettiger en geeft bovendien een duidelijke scheiding aan onderwerpen weer. Bovendien is er nagedacht over het toevoegen van diverse call-to-action buttons die naar het offerteformulier leiden. Zo willen wij meer leads voor Lesro BV realiseren.

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten

Om de nieuwe website van Lesro BV te voorzien van nieuwe teksten zijn wij gestart met een zoekwoordenanalyse. Zo zijn er niet alleen informatieve en pakkende  teksten ontstaan, maar vooral ook teksten die de ranking van de website op Google zullen bevorderen.

Bekijk de website van Lesro

Lees meer berichten

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst

* indicates required