.

Deboled

webshop

Projectlead: Maike Salakory

Wordt blij van content die raakt

Deboled is een LED verlichting webshop, waar gebruikers alles rondom LED verlichting kunnen bestellen. Deboled levert zowel kant- en klare oplossingen als maatwerk binnen heel Nederland en Duitsland. Zo’n compleet en groot aanbod verdient een professionele webshop. Samen met Another Concept is Deboled dit project aangegaan!

Huisstijl

Voordat we zijn gestart met het re-design van de webshop, hebben we in samenwerking met Rick van Forfeit de huisstijl van Deboled vernieuwd. We zijn gestart met een nieuw logo en hebben vanuit hier de complete huisstijl uitgewerkt. Het resultaat is een samenhangend geheel, dat professionaliteit uitstraalt.

Een webshop met alle functionaliteit

Deboled verkoopt meer dan 500 producten online. We hebben dan ook een webshop ontwikkeld die van alle functionaliteiten is voorzien. De webshop is verdeeld in diverse categorieën, met uitgebreide filter-mogelijkheden. Het bestelproces werkt snel en eenvoudig.

Naast de productpagina’s bestaat de webshop ook uit een uitgebreide klantenservice, maatwerk service en andere informatiepagina’s. Zo is de webshop een geslaagde mix tussen verkoop en service.

Optimalisatie

Een succesvolle webshop is een webshop die constant wordt geoptimaliseerd op basis van bezoekersstatistieken. Deboled is dan ook met Another Concept een online marketing traject aangegaan. Binnen dit traject richten we ons naast het vergroten van het bereik van de website ook op de optimalisatie van de webshop zelf, zodat er zo veel mogelijk conversie kan worden behaald.