Over Another Concept

“passie voor alles online”

Another Concept is een full-service online marketingbureau. Vanuit onze passie voor alles online helpen wij ondernemers met een verhaal, zoals jij, met de inrichting en het onderhoud van alle online communicatiemiddelen. Samen creëren wij jouw visitekaartje op het internet en veroveren we de markt met jouw passie voor ondernemen. Of het nou om een frisse kijk op jouw online presentatie gaat of om totaal onderhoud van jouw online kanalen; de mogelijkheden bij Another Concept zijn eindeloos.

Wie is Another Concept?

Max ontwikkelde zijn passie voor online content tijdens zijn studie, en is hier flink in doorgegroeid. Hij begon zijn carriére klein, als front-end developer, en kreeg daar naar verloop van tijd steeds meer kerntaken bij. Zo ontwikkelde hij zich al snel op andere gebieden, waaronder projectmanagement, webdesign en online marketing. Deze kennis en ervaring heeft hij gebundeld in zijn eigen bedrijf, Another Concept. Op dat moment was Another Concept bijna een full-service marketingbureau, maar nog niet helemaal. Met de komst van Maike, de SEO-specialiste in huis, werd het ontbrekende puzzelstukje opgevuld en werd Another Concept tot wat het nu is. Sinds ze een pen kan vasthouden schrijft Maike levendige verhalen voor vrienden en familie. Tijdens haar studie kwam daar interesse in de wereld van online marketing bij; dé receptuur voor een SEO-specialist.
Met hun gezamenlijke passie voor alles online willen zij een online podium creëren voor iedere ondernemer met een verhaal.

Onze visie

Another Concept heeft een unieke visie als het gaat om onze werkwijze en klanten. Maar wat is er dan zo anders aan? Wat maakt ons concept tot Another Concept? Another Concept is klein maar fijn. Ons team bestaat uit twee jonge en gedreven ondernemers, met de nodige ervaring en expertise uit het grote bedrijfsleven, die jou een online platform kunnen bieden waarop jij kunt uitblinken. Het fijne aan deze kleinschalige aanpak is dat wij werken met korte lijnen en persoonlijk contact. Wij staan altijd klaar voor jouw bedrijf en gaan snel en doelgericht te werk. Wij houden ons aan afspraken en deadlines, en gaan voor een effectieve en efficiënte uitvoering van ons werk.
Ons doel? Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen middels een online platform. Wij zien onze diensten niet als een product dat jij aanschaft, maar als een investering waarmee wij een stuk van jouw bedrijf kunnen opbouwen en verbeteren. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf ook nét een beetje anders en beter – ofwel another – wordt dan jouw concurrenten!

Neem contact op!

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

Postadres

Dorpsstraat 50a2
6661EM, Elst