Over Another Concept - marketing en websites in Elst

Over ons

Internetgekkies met goede ideeën

Another Concept is een full-service contentbureau. Vanuit onze passie voor alles online helpen wij ondernemers met een verhaal, zoals jij, met de inrichting en het onderhoud van alle online (en offline) communicatiemiddelen. Ons team bestaat uit front- & back-end developers, marketing- & seo-specialisten, designers, videographers en meer! Samen creëren wij jouw visitekaartje op het internet en veroveren we de markt met jouw passie voor ondernemen. Of het nou om een frisse kijk op jouw presentatie gaat of om totaal onderhoud van jouw online kanalen; de mogelijkheden bij Another Concept zijn eindeloos.

Wat maakt Another Concept zo another?

Another Concept heeft een unieke visie als het gaat om onze werkwijze en klanten. Maar wat is er dan zo anders aan? Wat maakt ons concept tot Another Concept? Wij beginnen waar veel bedrijven niet eens aan denken. Bij ons draait namelijk alles om jouw verhaal. Wie ben jij als ondernemer en wat wil jij jouw klanten nou eigenlijk vertellen? Jouw verhaal in combinatie met onze skills leidt tot content die jouw klanten gegarandeerd raakt.

Ons doel? Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen met de juiste content. Wij zien onze diensten niet als een product dat jij aanschaft, maar als een investering waarmee wij een stuk van jouw bedrijf kunnen opbouwen en verbeteren. Wij zijn niet bang om grenzen te verleggen. Die van ons niet, maar vooral ook die van onze klanten niet. Wij dagen onszelf en onze klanten constant uit om te groeien en nieuwe doelen te realiseren. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf ook nét een beetje anders en beter – ofwel another – wordt dan jouw concurrenten!

Laten we kennismaken!

Meet the team! Bij Another Concept werken we met mensen uit verschillende disciplines. Hierdoor bieden we jouw bedrijf een pakket dat precies past binnen jouw behoeften.

 • Max

  Owner / Front-end dev

  Max

  Owner / Front-end dev

  Tijdens mijn studie ontwikkelde ik mijn passie voor online content. Ik begon mijn carrière klein, als front-end developer, en kreeg daar naar verloop van tijd steeds meer kerntaken bij. Zo ontwikkelde ik me al snel op andere gebieden die ik erg leuk vond, waaronder projectmanagement, webdesign en online marketing. Begin 2012 kreeg het idee om deze kennis te bundelen in een eigen internetbureau. 6 jaar later is dat uitgegroeid tot een full-service online marketingbureau! Met veel plezier denk ik iedere dag mee aan concepten voor klanten en houd ik me bezig met het ontwikkelen van de websites en apps.

 • Maike

  Owner / Design & Marketing

  Maike

  Owner / Design & Marketing

  In 2017 heb ik mijn studie Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit afgerond. Ik ben afgestudeerd op online marketing, met de focus op Facebook en Google AdWords marketing. Na mijn studie heb ik een vliegende start meegemaakt bij Another Concept! Naast het uitvoeren van mijn marketing werkzaamheden heb ik toen ook mijn passie voor design en vormgeving ontdekt. De grootste en leukste uitdaging voor mij? Design en marketing zodanig combineren dat de user experience verbetert en jouw website, reclame campagne of social media bericht het meest haalbare haalt!

 • Pablo

  Account manager

  Pablo

  Account manager

 • Rick

  Graphic design & Video

  Rick

  Graphic design & Video

  Momenteel ben ik nog bezig met mijn studie Communicatie en Multimedia Design aan de HAN in Arnhem. Ik ben binnen deze opleiding het profiel Content Design gaan volgen omdat daar mijn passie ligt. Ik hou ervan om unieke elementen van een bedrijf subtiel terug te laten komen binnen een logo of huisstijl. Verder doe ik ook video- en fotografie en leg ik daar ook meer focus op binnen het bedrijf. Ik wil mijn vaardigheden altijd verbeteren en uitbreiden wanneer ik hier de kans voor krijg. Zo blijf ik bekend met de stijlen en programma’s en kan ik klanten een beter product aanbieden.

 • Josia

  Front-end Dev

  Josia

  Front-end Dev

 • Ruben

  Webdesign

  Ruben

  Webdesign

 • Ilse

  Content creator

  Ilse

  Content creator

  Content creator

 • Iris

  Design

  Iris

  Design

 • Antony

  Interaction Design

  Antony

  Interaction Design

 • Tim

  Video

  Tim

  Video

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst