Online marketing

Contact houden met klanten. Dat is toch wel het belangrijkste wat er is. Online marketing is de meest effectieve en makkelijkste manier op contact te houden met jouw klanten. Laat online content daarom voor je werken en laat Another Concept jou daarbij helpen.

Jouw online marketing routeplanner

Another Concept is jouw persoonlijke verkeersregelaar op het internet. Wij zorgen ervoor dat bestaande en potentiële klanten op jouw website terechtkomen én terugkomen, door de juiste marketingtools op het juiste moment in te zetten. Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing, online advertising en nieuwsbriefcampages, en weten deze middelen op de juiste manier te combineren. Graag nodigen wij jou uit voor een brainstormsessie, waarin we de nodige inspiratie verzamelen om een sterk marketingplan op te stellen.

Social media marketing als online vrijdagmiddag borrel

Social media is dé manier om jouw verhaal te vertellen. Via social media kun je op een effectieve en makkelijke manier contact met jouw bestaande klanten onderhouden, en tegelijkertijd nieuwe klanten aanspreken. De mogelijkheden op social media zijn eindeloos, net als de mogelijkheden bij Another Concept. Beperk jij je liever tot één mediakanaal, zoals Facebook, of wil je uitbreiden naar Instagram, Pinterest en overige social media platforms? Voelen jouw klanten zich meer aangesproken door tekst, foto’s of video’s? Dit en veel meer bekijken wij samen met jou om de beste aanpak te bepalen. Wij richten jouw social media kanaal in en onderhouden dit voor jou, volgens de afspraken die wij hebben gemaakt. Kortom, wij laten jouw bedrijf groeien door een groeiend netwerk.

Online advertising

Met behulp van online advertenties kun jij jouw doelen snel behalen en direct resultaten zien. Het aantal websiteklikken vergroten met behulp van een leuke banner, of toenemende conversies door gerichte advertenties op Google, zijn kansen die online adverteren jou kan bieden. Wij stellen de online advertenties af op jouw specifieke doelgroep, om zoveel mogelijk resultaat te behalen. Daarbij zetten wij bekende en succesvolle SEA-technieken in, die jouw advertenties net een niveau hoger weten te tillen.

Nieuwsbriefcampagnes

Met nieuwsbriefcampagnes houd jij jouw bestaande klanten op de hoogte van nieuws in en rondom jouw bedrijf. Nieuwsbrieven zijn niet alleen een effectieve manier om aanbiedingen te verspreiden en conversie te verhogen, maar ook om klanten regelmatig te herinneren aan jouw service. Nieuwsbrieven kunnen op diverse manieren worden ingericht en worden afgestemd op jouw doelen. Deel lopende acties, het huisnieuws of andere bijzonderheden met jouw klanten en neem ze mee in jouw winkel of bedrijf!

Wij laten jou graag zien wat we voor jouw bedrijf en voor jouw klanten kunnen betekenen op het gebied van online marketing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

Kom in contact met ons!

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

Postadres

Dorpsstraat 50a2
6661EM, Elst