Dit is het traject van jouw website

De tijd van verouderde websites is voorbij. Met onze nieuwe aanpak, is jouw website altijd up-to-date. Maar laten we eerst een stapje terug nemen. Hoe starten we dit project?

1. Jouw doelen, onze taken

Het allerbelangrijkste aan een nieuw project zijn natuurlijk de doelen! Wij bespreken samen met jou realistische doelen, die matchen met jouw bedrijfsprocessen en aansluiten bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

2. Customer persona's

Voor wie maken we de website? Daar komen wij graag achter. Om een duidelijk beeld te creëren, stellen wij customer persona's op. Deze persona's beschrijven de verschillende typen klanten die jouw bedrijf bedient.

Door deze persona's kunnen wij ons perfect inbeelden in de klant en vanuit daar een website ontwikkelen die past bij de verwachten van jouw klanten.

3. Hoe bewegen jouw klanten zich?

Nu we weten wat de doelen zijn en wie jouw klanten zijn, kunnen we gaan kijken hoe we deze bezoekers het beste door de website kunnen laten lopen. Wij bedenken een volledige route door de website voor de verschillende typen klanten.

4. Het ontwerp dat die essentie van jouw bedrijf uitstraalt

Vanaf dit punt gaat alles echt vorm krijgen. Hier komt alles samen en ontwerpen wij een website met passende vervolgpagina's. Onze ontwerpen zijn een combinatie van vormgeving en content om op deze manier precies jouw verhaal te kunnen vertellen.

5. De juiste bestemmingen

Uiteindelijk moet de website de doelen gaan behalen en de leads binnenhalen. We zorgen er daarom voor dat de bezoekers uitkomen op de juiste pagina's. Deze bestemmingspagina's zijn voorzien van formulieren, landingspagina's en call-to-actions om er de meeste leads uit te halen.

6. Nooit meer oud, altijd up-to-date

Het grote struikelblok bij het hebben van een website is natuurlijk de houdbaarheidsdatum. Door de snelle ontwikkelingen in de technologie, is een website binnen 2 a 3 jaar al toe aan vernieuwing.

Maar niet bij ons! Wij werken de websites bij door iteratief te werken. Op basis van de statistieken van de afgelopen maand kijken wij naar de beste aanpassingen die wij kunnen doen aan de website.

Jouw website blijft dus altijd meegroeien met jouw bedrijf, jouw klanten en de laatste ontwikkelingen!

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst