SEO - Another Concept marketing

SEO Boost jouw website

Heb je het gevoel dat jouw klanten alles en iedereen kunnen vinden op Google, behalve jou? Wellicht sluiten de teksten op je website niet aan bij het zoekgedrag van jouw klanten. Je website is toe aan een SEO Boost! Door middel van een SEO Boost worden de teksten op jouw website zodanig geoptimaliseerd dat jouw website stijgt in de zoekresultaten op Google. Hierdoor gaat er meer verkeer naar je website en geef je jouw bedrijf de kans om te groeien. Wij zorgen ervoor dat jij gezien wordt!

Hoe werkt een SEO Boost?

 • Jij bepaalt zelf (eventueel in overleg met ons) welke pagina’s op jouw website toe zijn aan een SEO Boost.
 • Per pagina voeren wij een zoekwoordenanalyse uit om te bepalen welke relevante zoekwoorden ontbreken in de huidige tekst.
 • Op basis van deze zoekwoordenanalyse herschrijven wij de bestaande teksten op jouw website, geheel SEO proof.
 • Binnen 2 werkdagen krijg jij deze teksten van ons in een word-bestand aangeleverd. Pas als jij de teksten goedkeurt plaatsen wij ze op jouw website. Doe je dit liever zelf? Geen probleem, je beschikt immers over alle teksten in een word-bestand.

De kosten van een SEO Boost

De kosten van een SEO Boost zijn afhankelijk van het aantal pagina’s dat wij voor jou optimaliseren. Op deze manier houdt jij zelf de controle over de kosten en betaal je nooit teveel. Je kiest zelf of je de gehele website wilt optimaliseren of dat je liever gaat voor de SEO optimalisatie van de belangrijkste pagina’s op jouw website. De keuze is aan jou, maar we adviseren je natuurlijk graag hierover. Je ontvangt zoekmachine geoptimaliseerde teksten die jou laten klimmen op de ladder van Google, waardoor je beter vindbaar bent voor klanten en jouw bedrijf kan groeien. Maar dat is niet alles!

Ontvang een gratis e-book met SEO tips!

Wij willen dat jij het beste uit jouw website kunt halen. Zoekmachine geoptimaliseerde teksten gaan jou hier zeker bij helpen. Maar er is meer mogelijk om de vindbaarheid van jouw website op Google te vergroten. Wanneer je een SEO Boost laat uitvoeren door ons ontvang je daarom een gratis e-book met SEO-tips die jij zelf kunt uitvoeren en die jouw website nog beter vindbaar maken!

Laten we in contact komen

  Contact

  contact@anotherconcept.nl
  0481 74 50 96

  Bezoekadres

  Celsiusweg 18G
  6662PX, Elst