Bloggen

Bloggen is ontzettend waardevol in de attract fase van je marketing. Door het schrijven van relevante blogs verbeter je de vindbaarheid van je site, trek je nieuwe websitebezoekers aan via social media en misschien wel het allerbelangrijkste: Het geeft jou de kans om te laten zien wie jouw bedrijf is.

Voor wie schrijf je?

Een goede blog is een blog die jouw doelgroep aanspreekt. Het is dus belangrijk om in kaart te brengen voor wie je schrijft. Daarom beginnen we altijd met het opstellen van customer persona’s. Zij zijn een omschrijving van jouw ideale klant(en) en helpen jou om je doelgroep echt te raken met bloggen. Vervolgens gaan we aan de slag. Tekst, beeld en vindbaarheid komen samen in een tekst die jouw doelgroep niet wil missen.

Je blogs mogen worden gezien

Je blog staat. Wat nu? Een blog doet pas echt zijn werk wanneer hij wordt gezien. Want zo zorg je ervoor dat we van bezoekers leads maken en deze leads uiteindelijk jouw klanten worden. We verspreiden jouw blogs dus op de platforms waar jouw toekomstige klanten zich bevinden.