Apps

Bij Another Concept gaan wij mee met de ontwikkelingen in de online wereld. Niet voor niets ontwikkelen wij uitsluitend responsive websites, die ook op smartphones en tablets gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn. Maar het toenemende gebruik van smartphones en tablets gaat verder dan dat. Apps in de Google Play Store en in de App Store zijn enorm waardevolle marketingtools, waarmee een wereld open komt te liggen voor met name jonge gedreven ondernemers. Another Concept kent de App markt en helpt jou graag bij de ontwikkeling van een app die past bij jouw bedrijf(sidee!)

Apps voor iedereenapp1

Er zijn verschillende soorten apps die je kunt laten ontwikkelen, afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen. Of je nou op zoek bent naar een app ter ondersteuning van jouw bestaande website, of een geheel nieuw bedrijfsidee wilt omzetten in een gave app; bij Another Concept kan het allemaal. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor de app, en begeleiden jou gedurende het hele proces, vanaf de conceptontwikkeling tot aan de lancering.

 

App ontwikkeling in het kort

Net als bij het ontwikkelen van een website beginnen wij met een maken van een ontwerp voor jouw app. Welke mogelijkheden wil jij jouw klanten bieden en welk doel heb jij voor ogen? Samen bepalen we de nodige functies en brainstormen wij over een passend design. Pas als het app design compleet is gaan wij verder met de technische realisatie van de app. Tijdens deze stap houden wij contact met partners die gespecialiseerd zijn in app-ontwikkeling, om het proces soepel te laten verlopen. Voordat de app online gaat richten wij testfases in, die naar jouw wens worden uitgevoerd en kunnen worden uitgebreid. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat niet alleen jijzelf 100% overtuigd bent van jouw app, maar ook jouw klanten. Kom je goed uit de test? Dan gaat de app online en staat jouw succes niets meer in de weg! Indien nodig voorzien wij jou en jouw eventuele collega’s van de nodige kennis en handigheid, waarmee je later zelf aanpassingen en updates kunt doen in jouw app.

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden die apps jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een eerste brainstormsessie waarin wij jouw idee verder op weg helpen.

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Industrieweg Oost 13-A
6662NE, Elst

Postadres

Dorpsstraat 50a2
6661EM, Elst