online marketing stage vacature

Online marketing stage vacature

Maike Lorenz

Blog door Maike Lorenz

Websites en online marketing zijn mijn ding

Another Concept is op zoek naar een MBO, HBO of WO stagiaire die ons team kan aanvullen als Online Marketeer.

Als Online Marketeer bij Another Concept heb jij de mogelijkheid om beter te worden op het gebied van online marketing en content creatie. Denk aan social media, video- en fotografie, nieuwsbrieven, online ads en meer! Vind je het leuk om voor verschillende klanten te werken, maar ook aan de marketing voor Another Concept zelf te sleutelen? Lees dan snel verder wat de stagemogelijkheden bij ons zijn!

Meewerk- of afstudeerstage

Wij hebben zowel ruimte voor meewerkstages als afstudeerstages. Als je stage gepaard gaat met een stage- of afstudeeropdracht stellen we die in afstemming samen op. Wij kijken naar een relevant vraagstuk binnen Another Concept of één van onze klanten. Naast het werk dat je doet voor je opdracht, heb je de mogelijkheid om te ervaren hoe het voelt om als Online Marketeer te werken. Samen met een of meerdere collega’s werk je voor onze klanten en help je ze met alles op het gebied van online marketing.

Wat verwachten wij van jou

  • Je hebt een HBO denkwijze
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je functioneert binnen een team
  • Je hebt geen moeite om het uitvoeren van verschillende taken binnen jouw functie
  • Je bent proactief en vind het leuk om zelf creatieve oplossingen te bedenken
  • Je hebt zin om aan de slag te gaan bij Another Concept!

Dit bieden we jou:

Tijdens jouw stage bieden we je een relaxte werksfeer met veel ruimte om te groeien. Wil je beter worden in iets of juist een hele nieuwe skill leren binnen de marketing? Samen met ons team van jonge professionals kun jij jouw stage doel waarmaken. Naast begeleiding bij je opdracht, bieden we je ook begeleiding bij het werken aan je carrière.

Interesse?

Ben jij de Online Marketeer die we zoeken en lijkt het je iets om het team van Another Concept te versterken? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV en motivatie naar max@anotherconcept.nl.

Lees meer berichten

Contact

contact@anotherconcept.nl
0481 74 50 96

Bezoekadres

Celsiusweg 18G
6662PX, Elst

* indicates required